LINDWALL CONSULTING

KREATÖR

En tjej med sitt stora intresse för att optimera försäljning, både fysiskt och i digitalform och jobbar som butikschef på ett köpcentrum. En stor förändring sker i den digitala marknadsföringen, självklar för några men gått alldeles för snabbt för många andra företag vilket resulterat i att de inte hunnit med i utvecklingen.

Detta blir så extremt tydligt på ett köpcentrum då många butiker måste stänga ner.

Här skapas en vision och passion. Här skapas en självklar bild över hur hon kan hjälpa dessa företag som inte har kunskapen eller tid att fokusera på det som idag är den absolut viktigaste försäljningskanalen för att optimera försäljningen. Som ni säkert förstår är denna tjejen jag. Att få se de företag jag tar mig an lyckas, ta sig längre än vad de gjort innan får mig motiverad, det är grunden till Lindwall Consulting.

Morgondagens marknadsplats är digital. Oavsett om vi vill vara med eller inte måste vi förhålla oss till digitaliseringen och agera på ett nytt sätt.

Vi står nämligen inför en av vår tids största och mest omvälvande förändring. Med den nya tekniken blir konsumenten och därmed köpprocessen allt mer digital.