VAD ÄR LINDWALL CONSULTING

Lindwall Consulting är skapat utifrån ett behov på marknaden där företag idag inte har tillräckligt med tid, resurser och kunskap att maximera försäljning samt marknadsföring inom den digitala världen vilket är ett måste idag. Vi erbjuder allt för att kunna marknadsföra sig på bästa och smidigast sätt.

Lindwall Consulting levererar högkvalitativ hjälp speciellt anpassat för varje enskilt företag då varje företag är unikt! Vi är länken mellan företagen och den kompetens de kan tänkas behövas. De kunder som ansluter sig till oss ska få det bästa av det bästa när det gäller digital marknadsföring. På ett enkelt sätt med spetskompetens så som fotografer, sociala media-proffs, eventarrangörer, it support så som hemsidor, appar eller loggor. Vi har ett stort och kvalitetsgaranterat nätverk. Företag slipper tiden att kolla runt, spendera onödiga pengar på oproduktiva och okunniga företag som lovordar mer än vad det kan leverera. Vi har noggrant valt samarbetspartners för att ge de företag som ansluter sig till oss vad som lovordats. Att överträffa och pricka rätt.

VAD GÖR LINDWALL CONSULTING

En av anledningarna till att företag kontaktar Lindwall Consulting är för att det har svårt att nå ut till rätt målgrupp och använda sig av rätt material, rätt material för att nå ut till relevanta kunder.

Stress och frustration blir utfallet och därav svårt att hålla motivation och förhoppningar uppe på de målsättningar de har att öka organiska räckvidden samt skapa fler träffar på det material det lägger ut. Rätt målgrupp – fler träffar. Fler träffar och besökare desto större chans för potentiella kunder. Rätt kunder.

Allt handlar inte om att bara lägga ut en bild eller film utan det behövs väsentligt mycket mer för att nå ut. Därav är vi spindeln i nätet. Vi har allt ett företag möjligtvis kan tänkas behöva så som fotografer, sociala media experter, it proffs, stora influenser samt eventarrangörer. Då varje företag är unikt och behöver olika mycket hjälp får man en gratis konsultation för att få vägledning, en plan på vad som rekommenderas och utefter det tar företaget ställning. Vi värdesätter tryggheten. Den är högst prioriterad för att skapa bästa samarbetet för en lyckad framgång. Ni som företag ska känna att ni har en mellanhand, rådgivare eller en person att bolla idéer med. En relation mer än ett företag som hjälper er med ett utförande.

Att kunna marknadsföra sig handlar om att arbeta strategiskt. Sociala medier är redan en stor marknadsföringskanal vilket ökar kraven på kunskap i hur kommunikationen ska utformas.